Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersalmere.nl


  Live waarzeggers uit Almere voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Almere voorspellen uw toekomst Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger John
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersalmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Heb net met je gesproken wat ben je toch een lieverd. Ik ben weer gerustgesteld dankjewel. Ik hoop dat je voorspelling snel uitkomt. Dikke knuf x.




Ervaring van x met waarzegger John   Ervaring van x met waarzegger John   Ervaring van x geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Je bent een medium in hart en nieren, zoals ze horen te zijn. Heel goed dus. Dank je voor je hulp. Groet Maria.




Ervaring van Maria met waarzegger John   Ervaring van Maria met waarzegger John   Ervaring van Maria geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Twee en een halve maand geleden heb ik John gebeld met de vraag of onze vakantie door zou gaan en hij zei dat dat niet het geval is. Vervolgens de zwangerschap van mijn schoondochter was op het moment van contact met John geen 5 weken maar 15 weken zwanger en John vertelde dat de kleine net na de zomer geboren zou worden en dat het een jongen is. Op alle 3 de vragen heeft John gelijk gekregen. Mijn andere vragen zie ik ook heel positief tegemoet. John is heel rustig en heeft weer gelijk gekregen, is een topper.




Ervaring van Ineke met waarzegger John   Ervaring van Ineke met waarzegger John   Ervaring van Ineke geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Hallo John. Bedankt voor je voorspellingen je bent een superman. Alles wat je zei is uitgekomen. Ik verbaasd mij hoe goed je kan invoelen. Ben heel erg blij wat je had voorspeld. Mijn wensen zijn uitgekomen. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Gr.




Ervaring van A met waarzegger John   Ervaring van A met waarzegger John   Ervaring van A geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Ik bel John nu al een aantal jaren.
Hij is correct in zijn antwoorden, kort en bondig.
Tot nu toe is alles uitgekomen wat John heeft voorspeld. Altijd prettig gevoel om met hem te praten.




Ervaring van U.S. met waarzegger John   Ervaring van U.S. met waarzegger John   Ervaring van U.S. geplaatst op 13 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Super lieve aangename man om mee te praten.
John zei me direct wat hij aanvoelde en ik kon me er volledig in vinden.
Hij houd je niet langer aan de lijn dan nodig m.a.w. fantastisch, super en zeker zijn geld waard.




Ervaring van A. met waarzegger John   Ervaring van A. met waarzegger John   Ervaring van A. geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John, ik heb je zaterdag voor de eerste maal gebeld en heb een fijn gesprek gehad met jou. Ik had bevestiging nodig en die heb ik van jou gekregen. Je kon ook duidelijk de dingen zien zonder dat ik er iets had over gezegd. Je bent een rustig persoon en zegt de dingen duidelijk. Dank hiervoor veel liefs.




Ervaring van C met waarzegger John   Ervaring van C met waarzegger John   Ervaring van C geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Hoi John we vielen net weg, maar super bedankt voor je adviezen en inzichten.




Ervaring van Henny met waarzegger John   Ervaring van Henny met waarzegger John   Ervaring van Henny geplaatst op 18 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John, mijn favoriete medium.
Bel u al jaren en tot nu toe alle voorspellingen uitgekomen. Soms duurt het even, maar het gebeurt. Een topper bent u, John.

Dank u. God bless u.




Ervaring van Sonja met waarzegger John   Ervaring van Sonja met waarzegger John   Ervaring van Sonja geplaatst op 22 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John maakte voor mij jaren geleden een super voorspelling. Heel sympathiek iemand, en belde regelmatig wel voor de "stand van zaken". Met de tijd geloofde ik het nog amper. Tot de super positieve voorspelling verleden maand dec 2019 insloeg als een bom. Dus weeral wat is tijd??? John, ik bel u zeker nog Bedankt.




Ervaring van C met waarzegger John   Ervaring van C met waarzegger John   Ervaring van C geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Lieve man om mee te praten, voelt goed aan en is geduldig. Zachte stem en zijn voorspellingen zijn juist.




Ervaring van Sel met waarzegger John   Ervaring van Sel met waarzegger John   Ervaring van Sel geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John. Een lief, oprecht en geduldig man.
Altijd een luisterend oor, niet langdradig.
Bel hem al jaren en tot nu toe zijn alle voorspellingen uitgekomen. U bent de beste voor mij, John. God bless.




Ervaring van Sonja met waarzegger John   Ervaring van Sonja met waarzegger John   Ervaring van Sonja geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Dank je voor het fijne gesprek. Veel moois voorspelt. Benieuwd of het uitkomt, dan bel ik je zeker terug.




Ervaring van Jasmijn met waarzegger John   Ervaring van Jasmijn met waarzegger John   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Een geruststellende stem die een goede uitleg heeft gegeven. en tips hoe ik het beste met mijn situatie kan omgaan. zeker een aanrader.




Ervaring van Sab met waarzegger John   Ervaring van Sab met waarzegger John   Ervaring van Sab geplaatst op 29 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John liet vorige week weten dat ik uit moest kijken omdat ik op een of andere manier deze maand met justitie in aanraking zou komen. Waarschijnlijk iets groots wat niet fijn was en ik weinig aan kon doen.

Vanmorgen. Auto uit de garage gestolen, electronica weg, nou. Daar was die dan. De justitie op de stoep. Helaas had je gelijk John




Ervaring van Merel met waarzegger John   Ervaring van Merel met waarzegger John   Ervaring van Merel geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Op 16-10 vertelde je mij dat mijn zoon een huis zou krijgen. 17-10 is hij uitgenodigd voor een bezichtiging en 1-11-2018 heeft hij de sleutel gekregen.
Weer raak, schiterend.




Ervaring van Ineke met waarzegger John   Ervaring van Ineke met waarzegger John   Ervaring van Ineke geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Hallo lieve John, jammer dat ik u geen e-mailconsults meer kan sturen, maar u heeft daar vast een goeie reden voor :). Ik wil u via deze weg in elk geval heel erg bedanken voor de consults die ik heb mogen ontvangen. Ze hebben me veel moed en kracht gegeven en ik ben dankbaar voor de steun die ik heb mogen krijgen van u. Helaas heeft M. nogsteeds geen contact opgenomen. Ik hoop dat dit alsnog snel te gebeuren staat en dan zal ik het hier ook zeker laten weten. Ik zie mezelf voor alsnog niet zo snel bellen haha :), maar zo kan ik u nog een beetje op de hoogte houden, mochten er veranderingen zijn. Ik koester uw mails en lees ze regelmatig na. Heel veel succes 'op de lijn' (zoals mensen dat altijd zo mooi zeggen) en heel veel liefs van mij.




Ervaring van Stephanie met waarzegger John   Ervaring van Stephanie met waarzegger John   Ervaring van Stephanie geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Hallo, John. Ik heb je nu toch al een paar keer gebeld en elke keer weet je precies hoe de vork in de steel zit. De dingen die u mij vertelde kloppen voor 100%. Niet alleen hebt u een lieve zachte stem maar weet u perfect hoe u een stresskonijn zoals ik weer wat rust te geven. Ik ben u zo ontzettend dankbaar voor u hulp en bel u zeker nog op. Jij bent de vijf sterretjes meer dan driedubbel waard. Lieve groetjes.




Ervaring van Een heel tevreden klantje met waarzegger John   Ervaring van Een heel tevreden klantje met waarzegger John   Ervaring van Een heel tevreden klantje geplaatst op 10 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John ik verkeer nog steeds in schoktoestand. Ik kon het niet geloven maar jij bleef zelfzeker dat er een toevallige ontmoeting en positief gesprek zou plaatsvinden. Dit leek me zo onlogisch en surreeel want hoe kon dit in godsnaam met al die negativiteit en obstakels die rondom ons heen lagen maar WOW WOW WOW alles is uitgekomen tot in de kleinste details. Woord per woord, detail per detail. Ik twijfel nooit meer aan jou. Ik kan het werkelijk niet geloven, het moet nog steeds doordringen, een topper ben jij en altijd zo vriendelijk ook. Dank je wel.




Ervaring van Verbaasde vrouw met waarzegger John   Ervaring van Verbaasde vrouw met waarzegger John   Ervaring van Verbaasde vrouw geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Net weer een heel mooi en rustig gesprek gehad met John. Tot nu toe heb je in alles gelijk gehad. Ik weet zeker dat het laatste ook uit komt.




Ervaring van Ineke met waarzegger John   Ervaring van Ineke met waarzegger John   Ervaring van Ineke geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John ik hoop dat je voorspelling van deze voormiddag ivm maandag zal uitkomen en dat hij aanwezig zal zijn voor zijn dochtertje. Zoals beloofd krijg je dan 5 sterren van mij. .




Ervaring van A. met waarzegger John   Ervaring van A. met waarzegger John   Ervaring van A. geplaatst op 12 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Beste John , ik sprak met jou de eerste keer, je kwam zo zelfzeker over hou mij op de hoogte van je bericht zei je me. wel ik wacht er nog op en hou je zeker op de hoogte; het zou niet meer lang duren ik wacht op het belangrijke nieuws. Ik zit in spanning te wachten.

Tot hoors Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger John   Ervaring van Inge met waarzegger John   Ervaring van Inge geplaatst op 12 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Heel gedetailleerd en concreet. Topervaring. Zaken die bijna onmiddellijk waarheid worden. Fantastische ervaring.




Ervaring van Chantal met waarzegger John   Ervaring van Chantal met waarzegger John   Ervaring van Chantal geplaatst op 7 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Heel duidelijke informatie, het eerste is er al van uitgekomen. Je voorspelde een contact op een drukke plek en die is er gisteren ook geweest. Ik moest onmiddellijk aan je voorspelling denken. Bedankt.




Ervaring van Chantal met waarzegger John   Ervaring van Chantal met waarzegger John   Ervaring van Chantal geplaatst op 7 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Duidelijke antwoorden op mijn vragen. Advies zeker aangekomen en zal het ter harte nemen. En de vraag die mij gesteld wordt is terecht, die heb ik mezelf al dikwijls gesteld.




Ervaring van Chantal met waarzegger John   Ervaring van Chantal met waarzegger John   Ervaring van Chantal geplaatst op 12 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  To de point en klaar en duidelijke taal. Verwachtte een vaag en zweverig antwoord waar je alle kanten mee uit kan, maar dat is het zeker niet.
Ik weet nu perfect wat te doen en hoe te reageren.




Ervaring van Chantal met waarzegger John   Ervaring van Chantal met waarzegger John   Ervaring van Chantal geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Hartelijk dank John, net een fijn kort consult gehad. Je bent heel direct, zachtaardig en concreet. Nogmaals dank.




Ervaring van Jacint met waarzegger John   Ervaring van Jacint met waarzegger John   Ervaring van Jacint geplaatst op 3 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John is een topmedium. Je kunt tot in de kleinste details voorspellingen doen. En een aantal voorspellingen zijn al uitgekomen zoals mijn promotie en het feit dat er weer contact met hem zou komen en het verdere verloop. Ook die concrete gebeurtenissen zijn uitgekomen. Heel geruststellend eerlijk en betrouwbaar zijn je voorspellingen en adviezen. Een absolute aanrader. Zal je altijd bellen. Niemand kan zo goed details voorspellen als jij. Liefs x n.




Ervaring van N met waarzegger John   Ervaring van N met waarzegger John   Ervaring van N geplaatst op 22 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John is een topmedium. Je kunt tot in de kleinste details voorspellingen doen. En een aantal voorspellingen zijn al uitgekomen zoals mijn promotie en het feit dat er weer contact met hem zou komen en het verdere verloop. Ook die concrete gebeurtenissen zijn uitgekomen. Heel geruststellend eerlijk en betrouwbaar zijn je voorspellingen en adviezen. Een absolute aanrader. Zal je altijd bellen. Niemand kan zo goed details voorspellen als jij. Liefs x n.




Ervaring van N met waarzegger John   Ervaring van N met waarzegger John   Ervaring van N geplaatst op 22 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Met John een rustgevende gesprek gehad. Hij kon goed invoelen door zijn gave wat er speelt. En wat er gaat gebeuren. Een aantal voorspellingen gedaan voor de nabije toekomst inzake mijn vraag. Als de dingen uitkomen zal ik dat melden. Het was in elk geval een aangename intuitieve gesprek dat rust heeft gegeven. Dat is voor mij ook heel veel waard.




Ervaring van Yasmine met waarzegger John   Ervaring van Yasmine met waarzegger John   Ervaring van Yasmine geplaatst op 1 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Klopt ik ga dit ook niet meer willen. Ben er nu wel klaar mee. Hij wil niet anders. Duidelijk wat je schreef en juist. Bedankt.




Ervaring van G met waarzegger John   Ervaring van G met waarzegger John   Ervaring van G geplaatst op 29 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Hallo John, ik heb je enkele minuten geleden aan de lijn gehad. We hebben zo een fijn gesprek gehad. Ik voelde me begrepen en je hebt hele juiste dingen gezegd. Je bent zeker een aanrader. Ik contacteer je absoluut opnieuw. Dank je wel X.




Ervaring van BB met waarzegger John   Ervaring van BB met waarzegger John   Ervaring van BB geplaatst op 17 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Dank je voor je uitleg, dit geeft voor mij de bevestiging.




Ervaring van Renate met waarzegger John   Ervaring van Renate met waarzegger John   Ervaring van Renate geplaatst op 24 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Bedankt John voor het mooie e-mailconsult. Laat het zeker weten als het uitkomt.




Ervaring van Do met waarzegger John   Ervaring van Do met waarzegger John   Ervaring van Do geplaatst op 27 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John,

Ik had al een 10tal keer , email contact met John. Hij heeft me de antwoorden gegeven die ik vroeg en een steun geweest in het bekijken van mijn situatie.
Deze man plaats astrologie naar een hoger niveau. Geen belachelijke akkefietjes of onbenulligheden. Dingen die geen belang hebben in de gang van zaken. Integendeel hij bekijkt het geheel en laat je mee profiteren van zijn ervaring en aanvoelen, ook voor de toekomst.
Ik zal zeker met hem, af en toe, contact houden en hoop op zijn steun.
Edith.




Ervaring van edith met waarzegger John   Ervaring van edith met waarzegger John   Ervaring van edith geplaatst op 18 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersalmere.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersalmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersalmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersalmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden