Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersalmere.nl


  Live waarzeggers uit Almere voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Almere voorspellen uw toekomst Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Odette
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersalmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Beste, geweldige Odette. Je hebt me door jouw juiste en duidelijke zienswijze, inzichten zo ontzettend geholpen in de aanpak van een voor mij pijnlijke kwestie. Jouw rustige, verstandige houding blijf ik bewonderen. Je bent al vijf jaren een toppertje voor mij en dat blijf je. Ik heb gaandeweg zoveel meer kunnen begrijpen en plaatsen door jou. Dank je x Ch.




Ervaring van Je weet wie. met waarzegger Odette   Ervaring van Je weet wie. met waarzegger Odette   Ervaring van Je weet wie. geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Beste, geweldige Odette. Je hebt me door jouw juiste en duidelijke zienswijze, inzichten zo ontzettend geholpen in de aanpak van een ( voor mij ) pijnlijke kwestie. Jouw rustige, verstandige houding blijf ik bewonderen. Je bent al vijf jaren een toppertje voor mij en dat blijf je. Ik heb gaandeweg zoveel meer kunnen begrijpen en plaatsen door jou. Dank je x Ch.




Ervaring van Je weet wie :) met waarzegger Odette   Ervaring van Je weet wie :) met waarzegger Odette   Ervaring van Je weet wie :) geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Odette, bedankt voor een aantal belangrijke inzichten die ik heb gekregen over een persoon. U komt snel to the point. U kon de huidige situatie goed omschrijven en u heeft een aantal gedetailleerde voorspellingen gedaan. Daarnaast heeft u ook aangegeven hoe ik een cruciaal moment het best kan aanpakken in de toekomst. Ik zal uw tips opvolgen en ik vertrouw erop dat het goed komt.




Ervaring van M met waarzegger Odette   Ervaring van M met waarzegger Odette   Ervaring van M geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odette, door jou krijg ik steeds een beetje inzicht in wat er speelt. Drie maanden geleden heb ik jou gesproken en vandaag vertelde jij mij hetzelfde, alleen nu heb jij mij een stukje meer informatie gegeven van hoe het zich verder gaat ontwikkelen. Bijzonder hoe jij alles zo in een volgorde opnoemt hoe het gaat plaatsvinden. Wie weet tot over een tijdje, liefs, S.




Ervaring van s. met waarzegger Odette   Ervaring van s. met waarzegger Odette   Ervaring van s. geplaatst op 7 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Dear Odette, lucky for me you give an amazing amount of detail even in a short time. The signal broke and I tried to call back but it was so busy, you are too good ;). Thank you so much and I look foward to our next illuminating and longer chat. X.




Ervaring van W met waarzegger Odette   Ervaring van W met waarzegger Odette   Ervaring van W geplaatst op 5 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odette, ik heb jou nu een aantal keer gesproken. In maart voorspelde jij een situatie die ik niet kon plaatsen. Totdat ik er 3 maanden later achter kwam dat jij dit al zag en dit had voorspeld. Alles viel op z,n plek. Jij helpt me met jouw prachtige en vooral hele duidelijke gesprekken door deze situatie heen. En geeft me vooral heel veel kracht en energie zodat ik er vertrouwen in blijf houden. Bedankt voor alles Odette.




Ervaring van Lini met waarzegger Odette   Ervaring van Lini met waarzegger Odette   Ervaring van Lini geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Ik heb lang geprobeerd Odette te bereiken. Het gesprek was het wachten de moeite waard. Odette omschrijft duidelijk hoe de situatie is, ze geeft klaarheid over wat en waarom het verkeerd liep, ze geeft advies hoe we het best reageren. Ze voelt niet alleen aan hoe we onszelf beter kunnen begrijpen maar ook hoe we de anderen beter kunnen begrijpen. Ze bezit een uitzonderlijke gave om tot de kern te komen over verleden, heden en toekomst en dit enkel op basis van het doorgeven van een voornaam. Ze omschrijft de situatie zo helder dat ik versteld stond. Ik ben dankbaar voor de vele inzichten die ze gaf en geloof 100 % wat ze zei en dat is zeldzaam. Een consult met Odette is leerrijk en eerlijk, het heeft mij geheeld om het keerpunt in mijn leven te zien als een nieuwe start voor een positieve toekomst, niet alleen voor mijzelf maar voor mijn dierbaren.




Ervaring van Isabel met waarzegger Odette   Ervaring van Isabel met waarzegger Odette   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odette, in 1 woord. Dankjewel Marijke.




Ervaring van Marijke met waarzegger Odette   Ervaring van Marijke met waarzegger Odette   Ervaring van Marijke geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odette, ik vond het nu toch wel eens hoog tijd om een review bij je te plaatsen. Normaal vergeet ik het, maar de wijze waarop je iedere keer weer de spijker op zijn kop slaat, is bewonderenswaardig.
Je tomeloze geduld, maar ook de wijze waarop je minder goed nieuws weet te brengen is goud waard.

Ik vrees dat ik je nog vaak kom 'storen' en laat het direct weten als je de volgende recht zitting de spijker weer op zijn kop hebt. Ik hoop het, maar heb er ook vertrouwen in.

Lieve groetjes S.




Ervaring van S met waarzegger Odette   Ervaring van S met waarzegger Odette   Ervaring van S geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odette, ik was gisterenavond de eerste die jou te spreken kreeg. Gelukkig voor mij want het is niet gemakkelijk jou te spreken. Maar wat een stroom aan informatie geef je toch steeds weer. En ook weer steeds uitgelegd met de vraag en waarom is dat zo. En daarop steeds een antwoord, en daarom is het zo. Alles is duidelijk en dus waardevol. Maar ook de bevestiging van mijn eigen intuitieve inzichten. Ik wil je graag heel erg bedanken. Het is altijd weer een kadootje.




Ervaring van Monica met waarzegger Odette   Ervaring van Monica met waarzegger Odette   Ervaring van Monica geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Superbedankt Odette. We werden afgebroken, en je was meteen weer in gesprek, maar ik ben blij je gesproken te hebben. Heel verhelderend. Nogmaals dank.




Ervaring van Verrast met waarzegger Odette   Ervaring van Verrast met waarzegger Odette   Ervaring van Verrast geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Odette, wil je nogmaals bedanken voor je zuivere readings. Je bent erg goed, gewoon de beste op de lijn. Je geeft duidelijke inzichten waarbij ze op chronologische wijze mogen uitkomen. Dank je wel voor je steun en de gesprekken die ik regelmaat met je mag voeren. Ik sta namelijk constant versteld van je waarnemingen die je doet en wanneer ze ook echt daadwerkelijk mogen uitkomen. Dank je wel voor alles. Lieve groet F.




Ervaring van FF met waarzegger Odette   Ervaring van FF met waarzegger Odette   Ervaring van FF geplaatst op 8 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odette,
Ik heb geen woorden voor jou en je voorspellingen. Je bent altijd bezet en ik snap waarom. Afgelopen weken sprak ik jou over uiteenlopende zaken, relatie, werk en financieen. De eerste voorspelling over Financieen is al uitgekomen, positief precies zoals jij zo overtuigd vertelde.
Je bent discreet en eerlijk. Iets wat niet gebeurt gebeurt niet en sommige dingen gebeuren wanneer het moet en niet wanneer we het willen.
Je bent voor mij wel de beste hoor samen met Tabitha voorspel jij consequent zaken die uitkomen. Alleen ben je vaak in gesprek, dat is omdat je zo goed bent.
Liefs.




Ervaring van S met waarzegger Odette   Ervaring van S met waarzegger Odette   Ervaring van S geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Duizend maal dank voor de gouden raad om in het leven bepaalde dingen beter te kunnen balanceren. De vele vragen die ik had werden voorzien van een zeer gedetailleerde uitleg. En wat opmerkzaam is dat bij jou het minder leuke nieuws op mijn levenspad veel zachter overkwam en je het leert omdraaien naar iets positiefs. Bovendien maken jouw prachtige en rustgevende stem jou tot een uniek persoon op deze lijn. Ik begrijp waarom dat men je zo moeilijk kan bereiken. Ook de groetjes van me katje.




Ervaring van YDCat met waarzegger Odette   Ervaring van YDCat met waarzegger Odette   Ervaring van YDCat geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Zo een fijne dame. Als ik je te pakken krijg, geef je me zoveel antwoorden op zoveel vragen. Onze tijd is meestal te kort.
In het verleden zijn voorspellingen uitgekomen van je. Dingen die ik niet kon plaatsen voorspelde jij en achteraf besefte ik dat jij dit voorspeld had. Ik hou je op de hoogte. Dank je lieve Odette.
.




Ervaring van S met waarzegger Odette   Ervaring van S met waarzegger Odette   Ervaring van S geplaatst op 11 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Wat een prachtige vrouw is dit, heel empathisch, ze verteld wat ze ziet in chronologische volgorde. Ook de dingen die niet leuk gaan verlopen verteld ze je. Maar dat vind ik heel fijn, je weet waar je aan toe bent. Kortom, pracht medium die met zaken komt waar je echt iets aan hebt en geloof me, ik heb er heel veel gebeld, Odette springt er met kop en schouders bovenuit.




Ervaring van T met waarzegger Odette   Ervaring van T met waarzegger Odette   Ervaring van T geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Ik heb jou deze avond gesproken voor de eerste
maal als laatste. U zegt zoals het is, zoals het ook moet zijn heb heel wat opgestoken van ons gesprek waar ik mee verder kan en me ook een rustiger gevoel geeft. Ik ga jou op de hoogte houden, hoe het verder verloopt. Dankje.




Ervaring van Onbekend met waarzegger Odette   Ervaring van Onbekend met waarzegger Odette   Ervaring van Onbekend geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Ben blij dat ik u gesproken heb. Super, u voelt en ziet veel bel u snel terug.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Odette   Ervaring van Anoniem met waarzegger Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odette,
Ik wil je heel hartelijke danken voor je reading.
Je hebt me erg gerustgesteld, dees had ik echt nodig. Je bent een oprecht medium die zegt waar het op staat. Eerlijk en zuiver medium. Je kan ontzettend goed de situatie beschrijven met enkel en alleen een naam. Je zat er bonk op. Je ziet veel en weet veel. Geeft veel richtlijnen mee waar we zeker iets mee kunnen doen. Petje af. Waw.
Dank je wel. Je hebt een loep zuivere gave.
Groetjes
Fanny.




Ervaring van Fanny met waarzegger Odette   Ervaring van Fanny met waarzegger Odette   Ervaring van Fanny geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Beste Odette,


Ik kom de juiste woorden te kort om u te bedanken voor de mooie reading, welgemeend en zo lief.

Snel en veel info, voel me net op een of in een roze wolk.

Dank aan u.




Ervaring van Marijke met waarzegger Odette   Ervaring van Marijke met waarzegger Odette   Ervaring van Marijke geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve lieve Odette, de allerbeste op de LIJN.
Voorspellingen komen uit.
Staat je keurig te woord is ongelooflijk in haar waarnemingen vind het super van haar dat ze je ook de minder leuke dingen op een wijze manier overbrengt.
Ik heb liever de waarheid dan dat ik op iets zit te wachten wat totaal niet gaat komen.
Dus mensen kan je tegen de waarheid en wil je verder en gelukkig in je leven zijn.
twijfel niet en bel Odette en je zal het met mijn eens zijn.

Odette je bent voor mij echt de Beste medium en dat mag gezegd worden.
5 sterren daar doe ik niet aan voor mij ben je veel meer waard.

Heel veel liefs van N. (stier).




Ervaring van N. Stier met waarzegger Odette   Ervaring van N. Stier met waarzegger Odette   Ervaring van N. Stier geplaatst op 6 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Een heel snel en duidelijk consult. Ik had één enkele vraag waarop ze heel veel antwoorden gaf zonder dat ik er iets bij moest vertellen. Ze heeft een voorspelling gedaan en als dit uitkomt laat ik het weten. Bedankt voor de snelle, accurate legging, topklasse.




Ervaring van Sarah met waarzegger Odette   Ervaring van Sarah met waarzegger Odette   Ervaring van Sarah geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Odette is altijd bezet omdat ze keigoed is, to the point en het stroomt eruit. Ik vond dat ze meer referenties verdiende, vandaar dit bericht. Dank je wel voor de tips, ik ga ze opschrijven en tot achter een aantal maanden.




Ervaring van K met waarzegger Odette   Ervaring van K met waarzegger Odette   Ervaring van K geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odette, exact zoals u had voorspeld is het gesprek vanmorgen met mijn adviseur gegaan. Hij gaf inderdaad aan dat hij door een bepaalde situatie aan mij heeft gedacht na ons vorige gesprek. Precies zoals u had aangegeven. Heel veel dank voor alle fijne gesprekken die we tot nu toe hebben gevoerd. Ik gok zo dat er nog vele zullen volgen ;-) Liefs E.




Ervaring van E met waarzegger Odette   Ervaring van E met waarzegger Odette   Ervaring van E geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Verbinding viel zojuist, heb lig mijn antwoorden gekregen die ik nog wilde horen. Ik wil je in iedere geval hartelijk danken voor je on point reading en voor je ondersteuning vd afgelopen tijd. Ik spreek je namelijk met regelmaat en het geeft mij een goed gevoel dat je gedetailleerde readings uitkomen. Nogmaals bedankt en tot de volgende x Liefs F.




Ervaring van FF met waarzegger Odette   Ervaring van FF met waarzegger Odette   Ervaring van FF geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odette, ik heb u een paar keer gesproken over de kinderen. Er is al 2x een voorspelling uitgekomen. U BENT SUPER.
Heel lief en geduldig en prefect in het omschrijven wat u ziet.
U bent ook continu in gesprek maar personen mogen wel guller worden om een getuigenis voor u te plaatsen.
Want als u niet goed was dan zou u niet constant in gesrek zijn.
Nou lieverd ik geef je geen 5 sterren maar je verdient ontelbare sterren.
De beste en de eerlijkste.
Tot gauw xxxx.




Ervaring van De kids met waarzegger Odette   Ervaring van De kids met waarzegger Odette   Ervaring van De kids geplaatst op 27 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odette,

Iedere keer ik te veel afdwaal van mezelf krijg ik door jouw legging en advies mezelf weer op het juiste pad.
Je bevestigt wat ik vanbinnen al weet en voel.
Ik wil je hiervoor heel hartelijk bedanken.
Dankjewel .

.




Ervaring van Vicky met waarzegger Odette   Ervaring van Vicky met waarzegger Odette   Ervaring van Vicky geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odet, dankzij jou weet ik wat er bij de ander speelt. Je bent zo zuiver en helder in je uitleg. Maar bovenal een bijzonder prettig mens. Liefs E.




Ervaring van E met waarzegger Odette   Ervaring van E met waarzegger Odette   Ervaring van E geplaatst op 29 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  lieve odette heel veel beterschap liefs mandy xxx.




Ervaring van m met waarzegger Odette   Ervaring van m met waarzegger Odette   Ervaring van m geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Hey Odette

Heel veel beterschap,liefde en sterkte gewenst

Liefs Evelien.




Ervaring van Evelien met waarzegger Odette   Ervaring van Evelien met waarzegger Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Sterkte & beterschap toegewenst .




Ervaring van Gaby met waarzegger Odette   Ervaring van Gaby met waarzegger Odette   Ervaring van Gaby geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Odette ik wil je langs deze weg sterkte en veel beterschap wensen,lieve groet Jolanda.




Ervaring van Jolanda met waarzegger Odette   Ervaring van Jolanda met waarzegger Odette   Ervaring van Jolanda geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Beste bellers, ik ben totaal onverwacht eventjes in het ziekenhuis opgenomen. Hierdoor heb ik de afgelopen dagen geen afspraken kunnen nakomem, maken en gesprekken kunnen houden. Ik verwacht dat ik in de loop van deze week weer aanwezig kan zijn. Bedankt voor alle gespreksaanvragen en graag tot horens.

Warme groet, Odette
.




Ervaring van Odette met waarzegger Odette   Ervaring van Odette met waarzegger Odette   Ervaring van Odette geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odette, afgelopen dinsdag belde ik jou o.a. over een afspraak die ik vandaag had en er enorm gespannen over was. Ik wil je bij deze laten weten dat de afspraak precies is gelopen zoals je hebt voorspeld en ik alles uiteindelijk reuze mee vond vallen. Dank voor je advies, correcte voorspelling en bemoedigende woorden.




Ervaring van D. met waarzegger Odette   Ervaring van D. met waarzegger Odette   Ervaring van D. geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odette,
Zo dankbaar dat ik je weer heb mogen spreken. De lijn werd plots verbroken maar dat hindert niet ik weet weer voldoende. Vergat je nog te melden dat je vorige voorspelling wbt werk volledig is uitgekomen. Bless you Monica.




Ervaring van Monica met waarzegger Odette   Ervaring van Monica met waarzegger Odette   Ervaring van Monica geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersalmere.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersalmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersalmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersalmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden