Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersalmere.nl


  Live waarzeggers uit Almere voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Almere voorspellen uw toekomst Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over  live waarzeggers uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersalmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sarina
  Ervaring met waarzegger Sarina
  Lieve Sarina, ik had je net aan de lijn. Super knappe reading.
Groetjes k.




Ervaring van K met waarzegger Sarina   Ervaring van K met waarzegger Sarina   Ervaring van K geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Ik heb je gisteravond voor het eerst gesproken, en dat zei je gelijk. Ik hoefde niks te zeggen alleen m,n vraag had ik gesteld en jij begon alles te zeggen en alles klopte helemaal, wat ben jij goed zeg en ik hoop dat je voorspelling ook uitkomt. Ik ben die hindoe vrouw met de tatoeage ik raad iedereen aan om te bellen hij is zo goed en zuiver. Tot snel weer Groetjes, L.




Ervaring van L met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van L met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lisa
  Ervaring met waarzegger Lisa
  Beste Lisa,

Ik sprak vandaag met jou ik wil je bedanken voor de goede raad en steun die je me gaf, ik hou je op de hoogte zoals afgesproken liefs Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Lisa   Ervaring van Inge met waarzegger Lisa   Ervaring van Inge geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marie
  Ervaring met waarzegger Marie
  Lieve Marie tis tijd om je langs deze weg ook zeker nog eens dank je wel te zeggen.
Sedert 5 maanden bel ik je dagelijks in een uiterst zeltzame en erg moeilijke situatie. Telkens weer geef je me de moed en kracht om weer door te gaan. En telkens weer komen jou voorspellingen uit en heb je het bij het rechte eind.
Zonder jou stond ik zeker niet waar ik nu sta.
Je bent de beste marie.
Dank je wel is niet genoeg. Xx
Anneke .




Ervaring van Anneke met waarzegger Marie   Ervaring van Anneke met waarzegger Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieverd mijn tegoed was op.
Ik spreek je gauw weer
Je bent de beste op deze lijn

Liefs T.




Ervaring van T met waarzegger Joke   Ervaring van T met waarzegger Joke   Ervaring van T geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sonja
  Ervaring met waarzegger Sonja
  Lieve Sonja, zoals ik je beloofd hebt, had ik je aangegeven als de voorspelling uitkomt, die je in mijn kaarten zag, ik een review zou schrijven. Bij deze wil ik je aangeven dat je tijdlijn klopte wat je zei, dat ik binnen twee maanden een studie aangeboden zou krijgen dat gerelateerd zou zijn aan een baan die ik graag wilde. En is uitgekomen. Bedankt daarvoor. Groetjes, Vergin.




Ervaring van Vergin met waarzegger Sonja   Ervaring van Vergin met waarzegger Sonja   Ervaring van Vergin geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shiloh
  Ervaring met waarzegger Shiloh
  Hoi Shiloh, had je net aan de telefoon ivm de liefde. Ons gesprek werd afgebroken omdat mijn tegoed op was. Zal je raad opvolgen. Dank je wel en bel je nog eens in de toekomst.




Ervaring van L. met waarzegger Shiloh   Ervaring van L. met waarzegger Shiloh   Ervaring van L. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Yoshua,
Ik wil je heel erg bedanken voor alle inzicht, advies, open en eerlijkheid vanuit je hart.
Alles klopt, alles komt uit.
Je bent een engel op aarde.
Heel veel liefs T.




Ervaring van T. met waarzegger Yoshua   Ervaring van T. met waarzegger Yoshua   Ervaring van T. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta, ik heb je al enkele keren gesproken en het verbaasd me steeds opnieuw, hou jij in de huid kruipt van men partner het is zo raar maar zo juist. Vitta misschien dat ik het in het begin alles niet zo kon plaatsen, al werd alles toch wel heel snel duidelijk. Nooit zal ik nog twijfelen wie ik bellen moet en ik raad dan ook anderen aan om jou te bellen. Linne.




Ervaring van Linne met waarzegger Vitta   Ervaring van Linne met waarzegger Vitta   Ervaring van Linne geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Ik heb je 3 keer gesproken, ons eerste gesprek heb je mij aantal dingen verteld waarmee je mij zo onder de indruk heb gelaten. ik vond onze gesprekken zo bijzonder, je lieve zacht stem geeft mij zoveel warmte en ben zeker van overtuigd dat je voorspellingen uitkomen. Je bent een aanwinst op deze lijn,aanrader. Xxx.




Ervaring van Z. met waarzegger Noura   Ervaring van Z. met waarzegger Noura   Ervaring van Z. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ina
  Ervaring met waarzegger Ina
  Vanavond heb ik Ina mogen spreken voor het eerst, en ik sta gewoon versteld van alles wat zij mij heeft kunnen vertellen. Ik heb veel mediums gesproken maar zij is een van de beste op de lijn.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Ina   Ervaring van Anoniem met waarzegger Ina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  2 keer met Sophia gesproken, waaronder vandaag. Je hebt helemaal gelijk hoor, ik heb m'n examen voor het aftoetsen gehaald hoor. Zo blij ben ik. Ongelooflijk, en je wist ook meteen bij m'n naam te horen dat ik je in het verleden ook al had gebeld. Ook zag je meteen in de kaarten dat ik m'n studie ook ga halen, zonder dat ik het van te voren hebt gevraagd. net zoals de liefde. Als dat ook uitkomt spring ik een gat in de lucht ;-) Hartstikke bedankt voor het meekijken Sophia en tot horens ;-).




Ervaring van L. met waarzegger Sophia   Ervaring van L. met waarzegger Sophia   Ervaring van L. geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Beste Joke.
Vanmiddag jou weer gebeld vanwege Basje die sinds gisteravond niet meer thuis was gekomen. Zoals geen ander weet jij alles van vermiste dieren, je had weer gelijk, Basje kwam 1 uur naar jou gesprek weer thuis.
Heel erg bedankt joke, dikke knuff voor de fijne gesprekken.




Ervaring van Leeuwtje met waarzegger Joke   Ervaring van Leeuwtje met waarzegger Joke   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amira
  Ervaring met waarzegger Amira
  lieve Amira, bedankt voor je adviezen.
Ben heel erg in de war door wat er gebeurd is en idd dit is geen fase en hij zal ermee doorgaan. Ik moet het nog beseffen.




Ervaring van S met waarzegger Amira   Ervaring van S met waarzegger Amira   Ervaring van S geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sarina
  Ervaring met waarzegger Sarina
  Lieve Sarina, pracht mens,
dank voor je zeer positieve reading gisteren. Heel mooi vooruitzicht voor mij. Veel ophelderingen die je zag, ik heb vertrouwen erin. Samen met jouw ga ik ervoor. Mij recht geduld. In vele opzichten heb je mij goede voorspellingen gegeven waar ik ook verbaasd over was. je bent een topper. Dank je wel lief Medium Sarina.




Ervaring van lus met waarzegger Sarina   Ervaring van lus met waarzegger Sarina   Ervaring van lus geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Je voelde het weer feilloos aan. De stress het verdriet de pijn. Ik hoef niets te zeggen en je weet precies hoe je mij weer rustig krijgt. Heel erg bedankt voor de meditatie. Ik voelde het vanaf mijn kruin tot aan mijn tenen. Ik voelde zoals je mij begeleide en ook de bedoeling was de negativiteit werkelijk uit mij stromen. En ook de ontmoeting met mijn overleden vader waardoor ik hoofdstukken kon afsluiten. Wat een mooie bijzondere ervaring heb je mij laten beleven precies wat ik nodig had. Je liet mij echt tot rust komen. Ik ga deze techniek zeer zeker vaker toepassen. Heel erg bedankt voor je hulp en energie. Tot de volgende keer .




Ervaring van Mona met waarzegger Yoshua   Ervaring van Mona met waarzegger Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuki
  Ervaring met waarzegger Yuki
  Ongelooflijk goed.
De moeite waard om te bellen.




Ervaring van Een collega met waarzegger Yuki   Ervaring van Een collega met waarzegger Yuki   Ervaring van Een collega geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Gisteren voor de eerste keer naar joke gebelt in verband vermiste poes,daar ze al dagen weg was. Joke zei me ze komt terug oktober-november, vanmorgen was mijn poes terug.
Zou zeggen heb je een vraag over een vermist huisdier of een andere vraag, wel bel zeker naar Joke,de enigste die het zo goed kan zien over huisdieren over de andere voorspelling is het nog afwachten, maar als die uitkomt dan bel ik je zeker terug mercie.




Ervaring van Ann met waarzegger Joke   Ervaring van Ann met waarzegger Joke   Ervaring van Ann geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger May Kensley
  Ervaring met waarzegger May Kensley
  Eerlijk en geen gezweef. Alles is zo herkenbaar. Bedankt.




Ervaring van S met waarzegger May Kensley   Ervaring van S met waarzegger May Kensley   Ervaring van S geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kristal
  Ervaring met waarzegger Kristal
  Ik wil u bedanken voor het fijne gesprek en ik hou u op de hoogte.




Ervaring van Sinti met waarzegger Kristal   Ervaring van Sinti met waarzegger Kristal   Ervaring van Sinti geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve Sissy, inmiddels ken ik je 2 jaar en tot nu alles wat je hebt verteld tijdens je consult is uitgekomen.
Sissy is eerlijk, oprecht, sterk ziet alles heel goed en jouw voorspellingen kloppen.
Ik ben je heel dankbaar en dat je me altijd gerust kan stellen. Sissy je bent een topper en ga zo door.




Ervaring van T. met waarzegger Sissy   Ervaring van T. met waarzegger Sissy   Ervaring van T. geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk,
Terwijl iedereen bleef zeggen, hij komt naar Nederland, bleef jij volhouden dat het niet ging gebeuren omdat hij getrouwd was en kinderen had.
Waar ik vandaag helaas de bevestiging van kreeg.
Bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne, dank je wel voor het fijne consult. Ik ga zeker hart mate opzoeken. Fijn dat je een luisterend oor bood, maar ook een blik in de toekomst gaf, ik voel me veel rustiger. Jammer dat mijn tegoed op was. Nogmaals bedankt.

Liefs C.




Ervaring van C met waarzegger Anne   Ervaring van C met waarzegger Anne   Ervaring van C geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sasa
  Ervaring met waarzegger Sasa
  Sasa bedankt voor alles. Je bent een topper met een bijzondere gave. Moest alleen een naam doorgeven en je kon me alles vertellen. Je krijgt idd alles tot in details door, ongelooflijk maar waar. Een aanrader. Ik bel je zeker nog een keer.




Ervaring van L met waarzegger Sasa   Ervaring van L met waarzegger Sasa   Ervaring van L geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve joke

U bent een fantastisch mooi mens
Alles komt uit zoals je mij altijd verteld.
De allerbeste.
Heel veel licht en liefde

Liefs T.




Ervaring van T. met waarzegger Joke   Ervaring van T. met waarzegger Joke   Ervaring van T. geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  lieve lieve Gunter, bedankt dat u er altijd zo geduldig al mij vragen beantwoord en eerlijk uw mening geeft. Ik ken u al een paar jaar en ben blij dat ik altijd bij u terecht kan. Ben blij dat ik u even kon spreken. Dit moest ik kwijt. Is zeer schokkerend. Xx.




Ervaring van Lamborgini met waarzegger Gunter   Ervaring van Lamborgini met waarzegger Gunter   Ervaring van Lamborgini geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sonja
  Ervaring met waarzegger Sonja
  Beste Sonja, Tijdens de kaartreading merkte ik jouw diepte lezen en invoelen van het energetisch veld rondom mij. Je pikte de dingen haarfijn op en benoemde ze onverbloemd. Daardoor gaf je me inzicht om met de situatie waarmee ik geconfronteerd word, voorzichtig om te gaan. Dank je wel en ik geef je zeker en vast feedback. Anne

.




Ervaring van Anne-Marie met waarzegger Sonja   Ervaring van Anne-Marie met waarzegger Sonja   Ervaring van Anne-Marie geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  Salina verdient het om meer in het Licht gezet te worden want zij werkt vanuit het Licht, wat is deze vrouw goed in haar kijken en voelen, accuraat. Ze kan datgene wat ze ziet ook goed onder woorden brengen. Ze weet wat ze ziet aan de hand van haar kaarten en voelen. Een echte topper. Je bent een kanjer Salina en ik ben je heel dankbaar, je denkt mee, je voelt mee, geeft richting aan en zegt soms dingen waar ik niet om gevraagd heb maar die achteraf heel erg waardevol zijn, dat is echt geweldig. Dank je wel lieve Salina.




Ervaring van l met waarzegger Salina   Ervaring van l met waarzegger Salina   Ervaring van l geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maja
  Ervaring met waarzegger Maja
  Zojuist een fijn consult gehad. Vrolijke dame, wist veel te vertellen. Wordt vervolgd.




Ervaring van F met waarzegger Maja   Ervaring van F met waarzegger Maja   Ervaring van F geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Ik heb meneer Sid al meerdere malen gesproken en heeft altijd gelijk gehad. Ik bel 200x met de zelfde vraag en meneer blijft altijd even vriendelijk.

Meneer Sid heel erg bedankt voor uw geduld en vriendelijkheid.




Ervaring van M met waarzegger Sid   Ervaring van M met waarzegger Sid   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Wat is ze lief en wat kan ze goed invoelen.
Dankjewel lieve Karine. Ik ben blij wat je voorspeld hebt. Heb er vertrouwen in dat het ook uitkomt
Dankjewel voor je mooie reading.
Liefs.




Ervaring van M met waarzegger Karine   Ervaring van M met waarzegger Karine   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Hoi Sanne.
Bedankt dat je me er tussen genomen hebt .
Man, man wat ben je toch goed, en inderdaad niet wat ik wou horen ???????????????????.




Ervaring van ???????? met waarzegger Sanne   Ervaring van ???????? met waarzegger Sanne   Ervaring van ???????? geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Dank je voor deze middag.




Ervaring van Cor met waarzegger Yuorah   Ervaring van Cor met waarzegger Yuorah   Ervaring van Cor geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Verbinding werd plots verbroken maar dankje voor de immense steun en de begrijpende babbel en de hele mooie laatste zinnen en voorspelling. laat maar komen xx.




Ervaring van Inge met waarzegger Olga   Ervaring van Inge met waarzegger Olga   Ervaring van Inge geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johan
  Ervaring met waarzegger Johan
  Johan is een oprecht en zuiver medium, echt een goede kaartlegger. Hij beschrijft zaken tot in de details. Hij doorziet alles snel, Johan is het bellen zeker meer dan waard. Top. Dank en veel liefs Johan.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Johan   Ervaring van Anoniem met waarzegger Johan   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersalmere.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersalmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersalmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersalmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden